Bokningsvillkor

Bokningsvillkor -

bokning ska ske senast 48 timmar i förväg.

9 dagar i förväg för inträde till de kyrkor vi guidar i, detta för att vaktmästare eller annan personal i god tid ska få veta och ha möjlighet att öppna kyrkorna för oss.

 

Priser och vad som ingår

* Priser är självklart inklusive moms och det som ingår är det som står i vår information. Besökaren har därför inte rätt att kräva ytterligare tjänster om inte guiden/representanten erbjuder sig/accepterar besökarens önskemål.

 

Betalningar, bokningsförändringar och avbokningar

* Om du bokar/har bokat en guidning med hos via någon annan aktör så gäller den aktörens bokningsvillkor.

 

* Om du vill göra en ändring/avbokning i din bokning så kontakta hos senast 48 timmar innan aktivitetsstart. Om ni avbokar när det är mindre en 48 timmar kvar till aktivitetsstart kommer vi att debitera er för 50 % av aktiviteten/guidningens bokningskostnad. Vi kommer att fakturera er denna avgift. En bokning gäller från den punkt då du sagt att du och ditt sällskap ska komma, var i sig ni har förskottsbetalat eller planerar att betala på plats spelar ingen roll. Bokningen är alltså bindande.

 

Inresekrav för besökare resande från utlandet

* Kunden är ansvarig för att kontakta besökslandets konsulat vid kontroll av aktuella inresekrav. Time Travel Tours ersätter inte kunden om denne måste ställa in sin resa eller på annat sätt missgynnas av förändrade inresekrav. Detta gäller oavsett vilket lands medborgarskap resenären innehar.

 

Ansvarsbegränsning och ansvarsfriskrivning

* Time Travel Tours ansvarar inte för skador på besökarens ägodelar. Personskador eller borttappade föremål ansvarar Time Travel Tours inte för, såvida inte det är solklart att Time Travel Tours har begått ett tydligt fel. Vid situationer där Time Travel Tours inte har möjlighet att agera tar vi inte ansvar, exempel är sjukdom, maskinproblem, myndighetsregler som begränsar, krig/terror eller force majeure.